De Weelderik
Koningsdag Weelderik

(Copy)

 
 • Vorstelijke kortingen
 • Weg van de stadsdrukte
 • Verwarmd privé zwembad & sauna
 

stijlvol genieten & Royaal relaxen

Leve de koningsdag bij de weelderik

Beleef Koningsdag in stijl bij De Weelderik! Ontsnap aan de stadse hectiek en duik in een wereld van luxe en ontspanning. Verken de omgeving te voet of per fiets, geniet van een verfrissende duik in je privé zwembad en laat alle zorgen van je afglijden in de Finse sauna. Toch nog even de gezelligheid van Koningsdag opzoeken? Bezoek de kleedjesmarkt in het centrum, laat de kinderen zich uitleven op het springkussen of de stormbaan en bekijk samen de optocht. Jullie Koningsdag was nog nooit zo relaxed! 

 
 
  Chill Out

  Kom helemaal tot rust in jullie sauna en geniet van het verwarmde privé zwembad met een aangename temperatuur tussen de 25 en 28 graden, dat is toch ultiem relaxen midden in de natuur?

  Wandelen & fietsen

  De groene omgeving rondom De Weelderik is uitermate geschikt voor prachtige wandelingen en fietstochten. De regio is zelfs onderdeel van het beroemde Pieterpad, welke leuke route nemen jullie?

  Vorstelijke kortingen

  Profiteer tijdens het weekend van Koningsdag van hoge kortingen en dompel jezelf onder in totale luxe, zonder je portemonnee te belasten. Dat is dubbelop genieten van een weekend in stijl.

 

BOEK JOUW koninklijke REIS

naar een chill out Koningsdag