De Weelderik
Christmas in Gelderland

Enjoying the holidays

 • Super deluxe homes for 2 to 6 people
 • Private pool and sauna
 • In the scenic countryside of the Achterhoek region

Ontdek de magie van Kerst in Gelderland ✨

Verlang je naar een betoverende kerstvakantie? Kom dan genieten bij De Weelderik in Gelderland. Onze knusse en sfeervolle ambiance is helemaal klaar om je te omarmen gedurende deze bijzondere tijd van het jaar. Bij aankomst wordt je verwelkomd met een drankje en na een heerlijke kerstwandeling in het prachtige Natuurgebied De Lochemse Berg kun je genieten van heerlijke kersthapjes in ons clubhuis. Tijd om even te ontspannen? Verwen jezelf met wat tijd in je eigen verwarmde zwembad en privé sauna. Het wordt een kerst om nooit te vergeten. 

Kerst in Gelderland: wat te zien & doen?

De Achterhoek onthult zijn ware magie tijdens de kerstperiode. De charmante dorpen en prachtige natuur, zorgen¬†voor een onvergetelijke kerstbeleving voor¬†jong en oud.¬†Wandel door de knusse kerstmarkten in nabijgelegen steden, waar de fonkelende kerstverlichting de omgeving omtovert tot wonderlanden. Of daag elkaar uit voor een potje padel of petanque, de¬†Proven√ßaalse variant van jeu de boules.¬†Hier in de Achterhoek wordt kerst een periode die herinneringen cre√ęert die een leven lang meegaan.

Kerstvermaak in overvloed ‚§Ķ

  Ontspan in je privé sauna

  Kom tot rust in je woning met eigen infrarood- en Finse sauna. 

  Kerstontbijt

  Geniet van een uitgebreid kerstontbijt van de lokale bakker.

  Bezoek kerstmarkten

  In steden zoals Zutphen en Doesburg. 

  Plons in het zwembad

  Geniet optimaal van het verwarmde zwembad.

  Nieuwjaarsborrel

  Proost samen op het nieuwe jaar tijdens de borrel in het clubhuis.

  Warm je op bij de vuurplaats

  Samen marshmallows roosteren en leuke anekdotes vertellen.

Wanneer kom jij van de kerst genieten?

Zoek jouw accommodatie tijdens de kerst¬† ‚§Ķ

Kerstpracht bij de Weelderik 

Ontdek onze duurzame vakantiehuizen tijdens de kerstperiode. Alle vakantiehuizen zullen worden omgetoverd tot ware kerstparadijsjes, vol warmte en gezelligheid. Open de deur van jouw Unbrick One en laat je verrassen door een schitterende kerstboom en sprankelende lampjes. Bereid smaakvolle kerstmaaltijden in de volledig uitgeruste keuken, warm jezelf op in de privé sauna en kom tot rust in het verwarmde zwembad, zelfs op de koudste winterdagen. Het wordt een kerst om nooit te vergeten! 

Wat eerdere gasten ons vroegen ‚§Ķ

Welke faciliteiten biedt De Weelderik tijdens kerst?

Bereid een kerstdiner in de de volledig uitgeruste keuken. Plons in je eigen¬†verwarmde zwembad. Door de warmtepomp heeft het zwembad een aangename temperatuur van 25 tot 28 graden.¬†Speel een potje padel op de padelbaan of beoefen diverse sporten, zoals tennis,¬†basketbal, volleybal op de¬†Multicourt.¬†In het¬†clubhuis¬†kun je¬†altijd terecht om je voorraad aan te vullen of voor een goede fles wijn. √Čn natuurlijk al onze sportartikelen en (bord)spellen. Deze faciliteiten bieden wij ook allemaal tijdens¬†oud en nieuw!¬†

Zijn er huisdiervriendelijke vakantiehuizen?

Zeker zijn die er! De kerstgedachte is dat niemand alleen hoeft te zijn tijdens de feestdagen, ook¬†je trouwe viervoeter niet. Laat ons bij je reservering gewoon even weten dat je je geliefde hondenvriend meebrengt. ūüźĺūüéĄ